Nisrien – Believe you can & you’re halfway there

Hey! Nisrien hier, ik ben 16 jaar en heb mijn liefde voor kickboks ontdekt. Ik wil dit soort sport ook toegankelijk maken voor anderen en hen laten inzien dan het zoveel meer inhoudt dan enkel het fysieke.

Wat mij beweegt om deel uit te maken van Brave…

Elke vrouw gun ik het gevoel om van sport te houden, om daar liefde in te vinden. Ik vind (urban) sport iets speciaals. Het vraagt inspanning en discipline aan de ene kant maar het geeft je ook voldoening aan de andere kant. Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich goed te voelen, op zijn eigen manier. Niemand is perfect, niemand. Fouten bestaan, fouten maakt iedereen. Als je iets wilt, moet je ervoor gaan en doorzetten. Ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan de maatschappij. Sport kan een leven veranderen!

‘Brave’ zijn betekent voor mij…

Dat je jezelf kunt zijn, dat je je eigen grenzen bepaalt. Je stuurt bij waar het moet, waar je vindt dat het nodig is. Je bent moedig, je durft en je toont je vooral op je dapperst. Voor (urban) sport moet je discipline hebben, iedereen heeft zelfdiscipline, sommigen moeten deze enkel nog vinden! En don’t forget: doorzetten kun je leren!

Mijn boodschap aan de wereld is…

Denk nooit dat het te laat is om aan iets nieuws te beginnen. Voor alles is een eerste keer. A wise woman once told me: “Weet dat je, als je goed werkt, goed je best doet, veel kan bereiken. En voor elk probleem is er ergens wel een oplossing. Het zijn de uitdagingen die ons ook vormen en sterker maken. Dus… als je een droom hebt of iets wilt, waarom er niet voor gaan?”. Denken dat je iets niet kunt is de mindset, niet het fysieke. Zoiets zit in jouw hoofd, het is iets mentaals. Draai die mindset om. You can do everything, as long as you want it! Waar een wil is, is een weg. Lukt het eens niet, accepteer het, sta op en ga verder!

More Stories

Stereotypen doorbreken en anderen inspireren is waar we samen naar streven, zowel in ons dagelijks leven als online. Volg onze sociale media kanalen, waar we eigen verhalen en ervaringen delen, alsook die van andere vrouwelijke rolmodellen.