Marthe – only you make your limits

Hi! Ik ben Marthe en ik hou mij bezig met parkour, bouldering en alles dat ik leuk vind. Nieuwe dingen ontdekken, me vrij voelen en genieten van de wereld is mijn doel in het leven.

Wat mij beweegt om deel uit te maken van Brave…

Via Brave krijg ik de kans om iets teweeg te brengen in de status quo en om met anderen te beginnen aan het samen puzzelen van een verbeterde omgeving voor girls.

‘Brave’ zijn betekent voor mij…

Brave zijn betekent voor mij een gezamenlijk gevoel omzetten in actie. Het gevoel dat het beter kan, dat je je niet hoeft neer te leggen met wat is en dat we kunnen streven naar wat we willen ervaren. Door Brave krijg ik het gevoel dat de droom van een open, aanwezige en levendige community mogelijk is, voor onszelf en voor toekomstige girls.

Mijn boodschap aan de wereld is…

Durf jezelf af te vragen wat je echt wilt. Blijf niet zitten bij wat je gewoon bent of aanvaardt. Luister naar je gevoel en start met die verandering aan jezelf en als je er klaar voor bent, je omgeving. Je kan zoveel bereiken van zodra je gelooft in wat je kan. Zoek uit wat je drijft, waarom je hier bent en doorbreek de limieten die je tegenhouden. Zo geef je ook anderen de kans om hetzelfde te doen. Want grenzen bestaan enkel als je je erbij neerlegt.

More Stories

Stereotypen doorbreken en anderen inspireren is waar we samen naar streven, zowel in ons dagelijks leven als online. Volg onze sociale media kanalen, waar we eigen verhalen en ervaringen delen, alsook die van andere vrouwelijke rolmodellen.