Speak louder than words

Urban atelier

girl
panel

Event traject

Meiden samenbrengen & empoweren via sport

urban ateliers

Er leeft sportief of creatief potentieel in elk van ons. Daarom gaan we met meisjes aan de slag om die talenten te ontdekken tijdens onze Urban Ateliers. Tijdens deze reeks inspirerende workshops maken meisjes kennis met de diverse kunst- en beweegvormen die de urban scene te bieden heeft. 

Het doel van de Urban Ateliers is om interesse te wekken in urban sports en culture, nieuwe vrienden te maken, grenzen te verleggen en zichzelf beter te leren kennen. Tijdens dit programma wordt er speciale aandacht besteed aan een safe space creëren, community building en de persoonlijke groei van de deelnemers.

Co-creatie met jongeren voor een grotere impact

event traject

De kracht van events zit hem in het momentum dat gecreëerd wordt. Wij willen dit aangrijpen als hefboom om meiden actief te betrekken bij de organisatie en zo de impact van events te vergroten. 

We bieden twee formules aan: een kort en intensief programma waarin jongeren hun eigen event voorbereiden en opzetten of een langer traject waarin jongeren een eigen bijdrage aan een bestaand, groter event bedenken en uitwerken. 

Hun engagement resulteert in een unieke ervaring om trots op te zijn en een waaier aan versterkte persoonlijke en sociale skills.

Meiden stimuleren om hun stem te laten horen

girl panel

We zetten de stem van tienermeisjes centraal! Girl panel biedt een platform waar deelnemers hun stem kunnen laten horen en actief kunnen deelnemen aan maatschappelijke discussies. Via interactieve workshops worden ze aangemoedigd om hun mening te delen. Als resultaat van dit proces leveren wij een podcast af waarin meisjes hun standpunten helder uiteenzetten.

Via girl panels versterken meisjes zelfvertrouwen, leren ze kritisch na te denken en gebruiken ze hun stem in functie van positieve verandering.